Izazovi u izveštavanju i povećanje vidljivosti rezultata rada vaše kompanije široj društvenoj javnosti

22. maj 2013.
Izazovi u izveštavanju i povećanje vidljivosti rezultata rada vaše kompanije široj društvenoj javnosti

Mreža Globalnog dogovora u Srbiji, pod pokroviteljstvom Privredne komora Srbije i kompanije Delta Holding, organizovala tribinu pod nazivom “Globalno znanje – lokalni uticaj (Izazovi u izveštavanju i povećanje vidljivosti rezultata Vaše kompanije u široj društvenoj zajednici) koja je okupila istaknute stručnjake u oblasti društveno odgovornog poslovanja i predstavnike kompanija članica Globalnog dogovora. Specijalni gost bio je CSR ekspert Dirk Olin, urednik američkog “Corporate Responsibility Magazine” i dobitnik nagrade „National Education Writer’s Award“. Zanimljivim pričama i primerima Dirk Olin je objasnio značaj društveno odgovornog poslovanja i važnosti CSR izveštavanja.

Događaj je održan u ponedeljak 27. maja 2013.g. sa početkom u 15 časova, u Privrednoj komori Srbije. Na skupu se govorilo o važnosti društveno odgovornog poslovanja, standardima etičkog poslovanja i osnovnim principima Globalnog dogovora, što sve zajedno treba da podstakne istraživanje, oblikovanje i unapredjenje oblasti izveštavanja o društveno odgovornom poslovanju u Srbiji.

Kompanije članice Globlanog dogovora su na svojim primerima Izveštaja o napretku pokazale načine na koji slede 10 principa Globalnog dogovora.

Agenda

Slike