Nova članica Globalnog dogovora – REECO SRB doo Novi Sad

11. septembar 2015.
Nova članica Globalnog dogovora – REECO SRB doo Novi Sad

Kompanija REECO SRB d.o.o. iz Novog Sada čini deo REECO® Grupe sa sedištem u Nemačkoj i kancelarijama u Poljskoj, Rumuniji, Švajcarskoj i Austriji. Srpski REECO® tim je odgovoran za ceo region Zapadnog Balkana.

Jedna od osnovnih aktivnosti ove kompanije je organizaciija međunarodnih sajmova i profesionalnih konferencija o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti.

RENEXPO® je ključna energetska platforma za Zapadni Balkan i vodeći međunarodni sajam o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti sa profesionalnim konferencijama. RENEXPO® je pepoznat kao energetska platforma visokog kvaliteta i identifikovan kao najvažniji energetski sastanak ovakve vrste.

Ovogodišnje drugo izdanje RENEXPO® BiH je zakazano za 4. i 5. novembar u Sarajevu, gde će se održati niz konferencija, okruglih stolova, a biće i dostupno više od sto projekata iz regiona, zatim Climate diplomacy, tranzicija energije, međunarodni match making i dr.

Od 1997. godine do danas preko 50.000 profesionalaca iz više od 70 zemalja posetili su sajmove i konferencije organizovane od strane REECO® Grupe.